Garage Conversion in Newquay2018-11-22T11:26:30+00:00

Project Description

Garage Conversion, Newquay

Client: Private
Value: T.B.C
Location: Lower Bosoughan, Newquay

Located in Lower Bosoughan, Newquay, this existing garage building is currently used for the storage of miscellaneous tools and materials, serving little benefit to client. Lilly Lewarne Architects were appointed in 2018, to design a scheme creating much desired living accommodation within the fabric of the existing garage. Utilising and expanding on the existing material selection, the design proposals seek to introduce a unique architectural style, which integrates well with the natural topography and surrounding context.

As this project is in the concept design stage, Lilly Lewarne Architects produced a series of 3D perspectives, which are used as a design tool as well as bringing our clients project to life.

View All Projects In Newquay