New Dwelling – Newquay 2017-04-18T17:51:48+00:00

Project Description

The clients for this proposed dwelling wished to demolish and develop their existing property into a high quality dwelling suitable for both their needs and the steeply sloping site in Newquay. The new design makes best use of the magnificent views available over the Gannel estuary between Pentire and Crantock but also creates more efficient usable space both to the garden terrace and the entrance from the road. The design has gone through an intricate development process with the clients, adjusting to meet new desires and requirements to achieve planning approval in February 2015. The new design creates a patinated copper box grounded into the slope by cutting into it and utilising concrete cladding panels combined with the existing stone terrace features.

We would love to hear from you. Contact Us Here.

Project Details

Categories: