Public Rooms – Camborne 2017-04-18T21:27:08+00:00

Project Description

This project involved the conversion and renovation of the former public rooms building in Camborne into a four storey mixed use development to accommodate a Community Room and 18 apartments with internal parking. This building is an important landmark in terms of its social and economic symbolism within the town and had fallen into a state of disrepair.The building sits in a prominent location in the centre of the conservation area for Camborne forming part of the corner of the junctions of Trevenson Street and Trevu Road in Camborne. The building is bound to the rear by a new social housing scheme which was developed in tandem by LLP. The Buildings location within a World Heritage Site called for an innovative design that tentatively linked to its past.

We would love to hear from you. Contact Us Here.

Project Details

Categories: